POLITIKA UPORABE PIŠKOTKOV

Obvestilo o zaščiti zasebnosti in piškotkih

Sledenje na internetu in uporaba piškotkov

Pri pridobivanju, obdelavi in uporabi ravnamo z vašimi podatki v skladu z zakonskimi okviri, saj zaščito zasebnosti jemljemo zelo resno. Želimo, da se počutite prijetno in varno, medtem ko uporabljate našo spletno stran. Ta izjava o zaščiti osebnih podatkov se nanaša na spletne strani b2kapital.hr, b2kapital.si, b2kapital.rs in b2kapital.ba.

Ta spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov za pridobivanje podatkov o ravnanju obiskovalca. Podatki se zbirajo anonimno za namene marketinga in/ali izboljšanja spletne strani. Vsi podatki o obiskovalcih se hranijo prek anonimne ID-oznake obiskovalca in se lahko zbirajo v profilu uporabnika. Za pridobivanje in hrambo teh podatkov se lahko uporabljajo piškotki, vendar podatki ostajajo strogo anonimni. Podatki se ne bodo uporabljali za osebno identifikacijo obiskovalca in se ne združujejo s katerimikoli osebnimi podatki. Pridobivanje in hramba podatkov se lahko v zvezi z naknadnimi storitvami kadarkoli zavrne.

Onemogoči piškotke

Začasni piškotki so potrebni za delovanje spletne strani.

Ti piškotki se preko sistema spletne strani avtomatsko hranijo na strežniku za vsakega uporabnika. Ko uporabnik na spletni strani ni aktiven vsaj 20 minut, se ti piškotki brišejo.

Promocijski piškotki

B2 Kapital uporablja piškotke tudi za nekatere promocije, ki se hranijo tudi po izteku določene seje (’trajni piškotki’). Ti piškotki med drugim omogočajo, da se vam določene promocije prikažejo samo enkrat oziroma, da se ne ponavljajo. Piškotki ostanejo v vašem brskalniku, dokler jih ne izbrišete. Brskalnik se lahko nastavi tako, da se piškotki ne hranijo na trdem disku. Navodila o tem, kako lahko spremenite nastavitve piškotkov v brskalniku, najdete v zavihku Pomoč v vašem brskalniku.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.
Politika uporabe piškotkov
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, B2 Kapital d.o.o. uporablja piškotke. Z nadaljevanjem pregleda spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejeti