Kariera

B2 tim

Trdno verjamemo, da so ljudje največji kapital podjetja. Naši zaposleni so ključni nosilci našega razvoja in glavna gonilna sila vseh pozitivnih sprememb. Vsak član naše velike ekipe ima občutek pripadnosti visoko organiziranemu in produktivnemu okolju, enake možnosti za delo na inovativnih projektih ter veliko podporo poslovodstva in drugih članov ekipe. Verjamemo, da lahko le skupaj najdemo najboljše rešitve!

Razvoj pri B2 Kapitalu

Posebej smo osredotočeni na izobraževanje in strokovni razvoj naših zaposlenih. Nenehno izvajamo programe za razvoj talentov in specializirane seminarje doma in v tujini, svojim zaposlenim pa ponujamo tudi možnost obiskovanja tečajev tujih jezikov ter različnih IT in drugih izobraževanj v skladu z njihovimi željami in poslovnimi potrebami. Z izmenjavo izkušenj, znanj in veščin jim želimo omogočiti profesionalni in osebni napredek. Resnično smo ponosni na kakovost članov naše ekipe in na njihov prispevek k razvoju skupine B2Holding.

Postani del našega tima

Iščemo motivirane, nadarjene posameznike, ki sprejemajo naše vrednote in korporacijsko kulturo ter želijo delati v mednarodnem podjetju, ki ceni mnenje vsakega posameznika. Verjamemo, da je ekipa, ki si prizadeva k nenehnem izboljševanju, deluje proaktivno in uvaja spremembe, tista ekipa, ki nas vodi k uspehu.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.