Novice

01.
07
2019.

Koliko znašajo novi stroški in provizije sedaj, ko ste prevzeli terjatev?

B2 Kapital po odkupu terjatve zaračuna zamudne obresti. B2 Kapital ne zaračunava nikakršnih provizij za izterjavo odkupljenih terjatev, vendar opozarjamo, da lahko nastanejo dodatni stroški, če je potrebno izterjati odkupljeno terjatev pred pristojnim sodiščem itd.

Preberi več
01.
07
2019.

Če je moj račun blokiran, ali lahko odtegnete/zarubite moje prejemke?

Če je vaš račun blokiran, lahko B2 Kapital odtegne/zarubi vaše prejemke v skladu z 102. členom Zakona o izvršbi in zavarovanju.

Preberi več
01.
07
2019.

Koliko časa traja, da je račun odblokiran, potem ko sem plačal svoj dolg?

Takoj po plačilu dolga, B2 Kapital sprejme vse potrebne ukrepe, vključno z umikom izvršbe in izdajo potrdila o plačilu dolga. Nadaljnji koraki so odvisni od sodnih rokov, notranjih pravil banke ali delodajalca, zato vas prosimo za potrpljenje.

Preberi več
01.
07
2019.

Ali je lahko račun odblokiran, če spoštujem svoj načrt odplačevanja?

Vaš račun se lahko odblokira v skladu z notranjimi pravili in pogoji B2 Kapitala.

Preberi več
01.
07
2019.

Katere možnosti odplačila mi lahko ponudite?

Ko gre za poplačilo vašega dolga, si prizadevamo biti prilagodljivi in ​​odplačilo čim bolj prilagoditi vašim osebnim finančnim zmožnostim. Če ne morete odplačati celotnega zneska svojega dolga naenkrat, vam lahko ponudimo sporazumni načrt odplačevanja. Za več informacij o možnostih poplačila dolga se obrnite na naš kontaktni center na +386 (0) 590 81 720 ali pošljite […]

Preberi več
01.
07
2019.

Kako pride do prenosa mojega dolga na B2 Kapital?

V skladu z Obligacijskim zakonikom (v nadaljevanju: OZ) je B2 Kapital kot novi upnik prevzel vaš dolg in nadaljnjo izterjavo. Po navedbah OZ morate biti o prenosu vašega dolga obveščeni. Vaše soglasje za prenos dolga ni potrebno.

Preberi več
© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.